Räddaren i nöden

Jag har shorts på mig idag (som ni kommer få se snart) och därmed strumpbyxor. När jag gick hemifrån var det ett yttepyttehål på ena knät men jag tänkte att det säkert inte skulle gå upp.. yeah sure! Det gick upp bara på vägen till tunnelbanan. Oturligt nog fastnade jag på nåt sätt (hur man nu kan fastna med strumpbyxor..) och det gick upp ett stort hål på vaden på andra benet också. Helvete tänkte jag ju då och började inspektera mina små (stora) missöden.

Så helt plötsligt så säger en av medpassagerarna "vill du låna nagellack?". Jag kopplade inte först och sen när jag förstod att hon menade till hålen blev jag nästan lite chockad. Ni har hört det här ryktet om att svenskar inte snackar med okända personer? Det hade inte den här tjejen, och det är fan så som hon agerade som alla ska göra! Hjälpa varandra, va fan spelar det för roll om man känner personen sen tidigare eller inte?

Tusen tack till min räddare på tunnelbanan <3

Niffe

Innan träning

Vill ni veta nåt coolt? När man söker på mitt namn kommer en bild på Malin Baryard upp.

Höh. Ska göra iordning Clabbe inför hoppträningen nu. Kommer nog inte bli så mycket hopp eftersom vi tävlar Norrköping IHS i helgen men ska iaf kolla så att allt stämmer och så.

Återkommer senare med spännande nyheter om Stella..:)

Niffe

Nyttigt mellanmål

Ett tips om nyttigt mellanmål nu då; Omelett

Grundreceptet är 2 ägg, 2 msk vatten och kryddor per person, och sen är det bara att lägga till det man tycker är gott. Jag gjorde precis en omelett på potatis och källarrökt skinka (som jag stekte innan jag la det i omeletten) och rödlök. Rekomenderas starkt! Servera gärna med sallad till.

Vilken är er favorit?

Niffe

Helvete!

Kollade precis på de två fakturorna som jag ska betala, och båda har gått ut. Fan va jobbigt. Blir bara att skicka tillbaka en bok idag då..

Niffe

NP har kommit till tunnelbanan

Har precis kommit hem och upptäckte under hitresan till min fasa att engelskarösten i nationella proven har kommit till tuben! Det är en man som säger "next stop ..", och han låter precis som de gör på hördelen i NP. Uschli!

Ehm ja.. nu ska jag gå och betala lite räkningar. Låter fett vuxet.. men det är inte så vuxet, jag ska betala skolkläderna och sånt bara. Jobbigt att man måste gå till banken för det bara men det är väl som det är.

Vad ska ni hitta på idag?

Niffe

Dagens outfit

This is me today



Trekvartströja från H&M, jeans från Cheap Monday och skor från DinSko.

Kom på senare under dagen att jag glömde mascaran också.. men shit happens :]

Niffe

Avslut med utlottning

Såhär på natten tänkte jag avsluta med att påminna om utlottningen som jag har.


Det är alltså en klänning som lottas ut. Köpt på MQ för ca ett år sedan av märket Wera i storleken XS. Fritt att anmäla sig och enda regeln är att länka hit från din blogg. Ni som redan anmält er behöver självklart inte göra det igen.

Lycka till allihopa och sova gott med fina drömmar <3

Niffe

Tips på te?

Mamma sa precis att hon hade köpt nytt te och jag började direkt koka vatten. Jag kokade och kokade och så öppnade jag skåpet för att ta fram teet.. och så var det äpple/kanel. Det är ingen fel på den smaken, men vi har haft den tidigare och den är liksom inte sådär så man fastnar för den. Fick bli lite silverte den här gången istället.

Så nu vill jag har tips på tesorter, skriv bara det första ni kommer att tänka på!

Love
Niffe

En tur till Enskede

Tänkte att ni som inte är min bästaste vän och kompis med mig på facebook kanske vill se bilderna som togs i Enskede? Så klart ni vill det! Här kommer de:



Uppifrån: Anton, Klockrena Fotbollsfrun Phia, Mille, Jag, Nero.

Niffe

"Ditt album kommer bli för bra för att visas"?

Nu är jag alltså tillbaka som jag för ett inlägg sen lovade. Har hunnit äta jordgubbar, duschat (testade en ny kropppeeling som inte gav någon större effekt) och dampat rejält på facebook sen sist. Jag skulle nämligen ladda upp lite bilder från Enskede (som hade turen att få finbesöket Phia, Niffe, Mille, Anton och Nero några soltimmar) men varje gång jag skulle skapa ett nytt fotoalbum så stod det webbsidan kan inte visas, och det var bara när jag skulle skapa nytt album och aldrig annars. Ska försöka snart igen.

Niffe


Försvunna Madeleine McCann

Jag lyckades inte se klart hela programmet, det är ju så fruktansvärt tragiskt! Såg fyrtio minuter men sen gick jag.

Hoppas bara att de hittar lilla Madeleine, och självklart alla andra bortförda barn.



Niffe

Välkommen hem

Kom precis hem och möttes av det här i dörröppningen:



MUMS! Skall förtäras nu medan jag kollar på Försvunna Madeleine McCann på fyra. Återkommer efter det.

Niffe

OMFG

Guess what? Jag hade 125 besökare igår! Helt jevla otroligt! Nu ska jag kanske tänkte lite mer på vad jag skriver.. ne vafan, jag fortsätter så får ni väl säga till om ni tycker jag skriver nåt olämpligt ;)

Niffe

Dagens outfit

Till skolan nu för första gången på en och en halv vecka. Kommer inte stanna så länge däremot tror jag, inga spec lektioner, men det är alltid trevligt att träffa folket igen.. enda sällskapet jag har haft den senaste tiden är virus hit och hit och hur kul är det?



Det får bli skjorta från H&M, jeans från Miss Sixty, skor från Wedins och så har jag målat naglarna röda.

Ursäkta den dåliga kvalitén på bilden, ska försöka få fram bättre bild på morgondagens outfit.

Ha det underbart, solen skiner!

Niffe


Plåtning med Hanna B

Hittade till Hanna Björkstedts blogg precis. Läste lite och upptäckte att hon har startat en tävling som går ut på att hon ska plåta vinnaren! Grymt duktig tjej så jag tänkte anmäla mig.. tycker ni ska göra det också :)

Här är tävlingen


UTLOTTNING!

Jag började blogga som alla andra, jag började lägga upp dagens outfit som alla andra.. så varför inte ha utlottningar som alla andra? Nej men nu är det så här att jag har haft en klänning i min garderob i ett år nästan men har bara använt den en gång. Tror inte jag kommer använda den särskilt mycket heller, klänning är inte riktigt min grej.. och därför tänkte jag nu ge bort den.


Jag köpte den på MQ för ett år sen ungefär och den finns alltså inte kvar i butik längre. Den är av märket Wera och i storleken XS. Enbart använd en gång.

Visst börjar det klia i fingrarna? Vill du ha chansen att få den här i brevlådan om några veckor så skriver du bland kommentarerna att du är med samt länkar till utlottningen från din blogg Enkelt va?

Länken: (http://niiffes.blogg.se/2008/may/utlottning.html#comment).

Lycka till och må bäste kvinna vinna!
Niffe

Det kunde ha varit värre.. det kunde ha varit lilltån.

Nu sitter jag hemma igen. Men den här gången är det huvudet som klagar. Har iförsej tuggat i mig lite piller nu så för tillfället går det att tänka iaf men innan det hade jag så ont så jag knappt visste vad jag skulle göra.. undrar varför jag har så ont idag?

Men som pappa brukar säga när man säger att man har ont i huvudet: Då gäller det iaf ingen ädlare del.

Niffe

Innan maten

Ordnade en header till en blogg, kolla på den här.

Dagen outfit

Efter stallkläderna blev det dessa kläder.



Sjalen från Sydafrika, tröjan fick jag av Frida, byxorna av mamma (fornarina) och skorna kommer från Wedins.

Niffe

You like me

47 besökare igår. Niger, tackar och bockar.


Back in business

Sorry guys, dålig uppdatering.. men jag har ju passat upp på min käraste Mor hela dagen! Nej okej det var lite att ta i, jag kom precis hem och gav henne en bukett blommor. En mycket fin sådan dock.

Men det har varit tajt om tid så det är min ursäkt till att jag inte har skrivit tidigare. Jobbade först mellan sju och fyra, fick sen skynda mig upp till huset och dusha och åkte med tåget tjugo i fem, efter det snabbt iväg till blomsterbutiken och sen hem till mamma (som säkert trodde att jag hade glömt bort mors dag).

Om en timme blir det middag, grillade havsstjärtar (jag vet inte om det är det riktiga namnet men det är vad jag kallar dem.. stora räkor är det) och haloumi med sallad. Asgott!

Vad har ni gjort idag?

Niffe

Laddat inför ESC

Varje år som ESC-finalen har varit har jag missat hälften och somnat innan alla länder har fått gett sina poäng. För varje år har jag varit och tävlat just den helgen som finalen har varit, och då har det antingen varit sena tävlingar eller något som strular med TVn.. ni vet, nånting. 

Det här året är det inga tävlingar däremot så gissa om jag har laddat!? Jag har suttit i soffan sen fem! Visserligen med datan, men ändå.

Nördvarning på mig men det är ju trots allt lite heligt. Och det här året ska jag försöka hålla ögonen öppna till slutet :]

Niffe


Agerar matmor

Nu är jag fullkomligt proppmätt! Lillbrur fick hit en kompis (snubben åkte från Stockholm ända hit till Stälje själv!) så jag gjorde lite pannkakor till de båda, och självklart smakade jag lite också.




Imponerade också stort med att vända pannkakorna i luften! Dock inte för bror och hans kompis, de spelade TV-spel, men jag själv blir alltid lika imponerad av mina talanger. Ehm.

Nu ska jag ner och träna Clabbe. Får väl se om han orkar bära mig med all den här extravikten..

Niffe

Poolen öppnar snaart

Nu börjar det här skrivandet nästan gå över styr men jag har bara en sak till att berätta.

Jag frågade pappa om vi ska öppna poolen snart igen och vet ni vad han svarade? Nej det kan ni ju såklart inte veta.. han sa att den säkert kommer kunna badas i efter helgen! Fatta vad skönt att bara kunna dyka i en sån här varm dag och bara flyta omkring. Längtar så!

Sen är det ju min pappa jag snackar om och när han säger en tid (eller en dag) så betyder det alltid mycket senare än vad han sagt.. Phia vet vad jag menar. Men jag ska vara på honom lite så ska det nog bli klart till nästa helg iaf.

Niffe

Lejonet Stella

När jag fotade mig själv sådär fjortis i spegeln la sig Stella på golvet bredvid. Jag tänkte att jag kunde fota henne lite också och då fick jag en såndär super bild (i intersammanhang menat).



Stella gör en imitation av lejonet jag fotade i Sydafrika.. You go girl!

Niffe

Dagens outfit

När jag ändå är på gång så är det väl lika bra att lägga upp dagens outfit (kom ihåg att jag bara har varit i stallet).



Vi börjar uppifrån; Diadem från H&M, klocka från Bangkok (Pulsar), sport-BH från Stadium, linne från H&M, ridbyxor från Pikeur samt ridstrumpor från Pikeur.

Kameran är för övrigt en Nikon D80, en kär vän.

Niffe

Gomorrn sömngrisar

Nu är klockan kvart över tolv, och jag har varit uppe i fyra och en halv timme. Det var det där stallet som kallade igen.

Trots det äter jag frukost nu. Jag måste säga att jag är lite hungrig.

Det blev inget plugg igår, men det är väl ingen som är riktigt förvånad kanske.. men ikväll ska jag försöka ta itu med det.

Niffe

Kvällen på Sjöbacka

Ja nu sitter jag här, i soffan. Det är soligt ute, bara fåglarna som sjunger lite och två hundar som ligger bredvid mig. Mysigt? Självklart. Men jag har sån jevla panik. Det är två veckor kvar i skolan och jag har två tentor på måndag och tre saker att lämna in nästa vecka. Så det blir ingen lugn kväll för mig, det blir en pain in the ass-kväll.

Att göra ikväll:

  • Skriva spanska steg 5 och 10 på svenska, försöka översätta.
  • Skriva talet i engelska.
  • Kolla vad målen för Nk-provet är, börja plugga.

Hoppas att ni kan ha det mysigt denna fina kväll iaf.

Niffe


Dagens outfit

Nu börjar jag sjunka lågt, jag börjar göra som alla andra och lägger ut dagens outfit. Aja.. skadan är skedd så jag kanske ska fortsätta med det? Vad do you think?



Byxor från H&M, kofta från Zara, linne (som man knappt ser) från Gina Tricot, skor från skopunkten och så mina kära följeslagare Väskan från H&M och Sjalen från Sydafrika somewhere. Jo juste, handkräm från Apoteket.

Niffe

Äntligen!

Nu bär det av till frisören för att färga bort den äckliga utväxten. Har visserligen inte bokat någon tid men ofta de har alla stolar upptagna..?

Den här gången kommer jag få någon produkt därifrån, för jag har varit där 9 gånger. Sjukt egentligen, jag har varit hos frisörn 9 gånger det senaste året.. allt för det där lilla mörka håret som kommer ut.

Aja vi höres senare.

Niffe

Godmorgon alla glada

.. och alla ledsna också för den delen. En hel del att göra idag.

  • Skriva bokrecention på 1984
  • Skriva Mikaelas grej
  • Färga utväxten? Snacka med pappa..
  • Åka till Stälje
  • Hjälpa till och måla om + lägga in mattor i boxarna som är kvar
  • Träna Clabbe Har verkligen längtat! Vilket är super eftersom jag inte brukar göra det. 
  • Plugga

Vad ska ni hitta på idag?

Niffe


Ojojoj!

Rekord igen, fan va ni är efter mig! Höhö. Najs, 39 besökare nu ^^

Niffe

No music

Vill ni veta vad jag verkligen stör mig på just nu? Det spelar ingen roll om ni vill eller inte, ni får veta det iaf. Jag la nämligen in en musikspelare (den till vänster som snurrar) men musiken vägrar spelas! Den spelades precis när jag la in den och ungefär en timme framåt men nu vägrar den ladda klart. Jag var inne på lastfm, där jag hämtade den, för att försöka hitta något fel men det löser sig liksom inte.

Nu kom jag precis på att det kanske bara är jag som inte kan höra musiken längre? Börjar det spelas något när ni kommer in här?

Niffe

Mycket i helgen

Det är en jekla massa saker som ska göras i helgen helt plötsligt. För att svara på Jess kommentar så  ja, jag har hittat en tatuerare nu :D Eller kanske.. för att dra hela historien så gick jag in på eniro och sökte på tatuerare i Stockholm, ringde till alla 13 (?) jag hittade men alla sa att de inte tatuerade personer under 18 år. Alla förutom en, stället i Södertälje som tatuerade när man var 17½ år. Jag snackade iaf med en kille där och han sa att jag skulle komma in någon dag i veckan med en av mina föräldrar så skulle han snacka med den. Föräldern alltså...

Tillbaka till ämnet.. det blev alltså ytterligare en sak som jag ska göra i helgen, besöka tatueraren. För grejen är att jag ska jobba både lördag och söndag, fota bilder till stallets hemsida, vara barnvakt åt Stella och Diesel och så planerar jag att gå på endagsfestivalen i Kärrtorp på lördag. Vilka vill följa med mig dit förresten?

Känner på mig att det inte kommer bli något fotande (iaf inte alla bilder) och festivalen blir väl kanske också svårt med hundarna och om jag ska jobba på söndag.. men ingenting är omöjligt! Återkommer om det när jag vet hur det blir.

Niffe


Att göra torsdag

  • Sola
  • Ringa tatuerare
  • Plocka undan i köket
  • Dammsuga
  • Plugga
  • Springa? (Om jag orkar)

 Vad ska ni göra idag?

xoxo
Niffe


En liten lista

Namn: Josefin Emteryd
Födelsedag: 27 februari
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1,67
Höger- eller vänsterhänt: höger
Civilstatus: Me myself and I
Stjärntecken: Fisk
Är dina föräldrar skilda: Yes
Skor idag: Inga som helst
Svagheter: Nej inga
Mål för året: Sluta köpa saker? 
Det första när du vaknar: Olika från dag till dag. 

Antal

Som du kysst:
Syskon:  Emeli och Viktor (hel), Frida, Eric, Thomas (bonus).
Piercnings: naveln.
Tatueringar: I augusti! :D

Framtiden

Namn på dina barn: Isabella
Vill bli när du blir gammal: När de unga åren är slut
Drömjobbet: Ridproffs

Favorit

Mat: Sushi
Sport: Ridning
Djur: Häst? Hund? Ja vette fan.
Glass: Nån fruktsmak :]
Låt: Ingen spec
Nummer: 7
Tuggummi: Halstablett
Helgdag: Fredag
Årstid: Vår
Tandkräms-smak: `
Radiostation: the voice o favorit (inte lugna favoriter) på kvällen.

Har du..

Någonsin varit kär: Njae inte riktigt.
Blivit dissad: Det har väl alla.
Rymt hemifrån: Var på väg när jag var runt 6 år, jag gillade inte mammas hemlagad köttbullar.
Föreställt dig ditt ragg naken: Självklart!
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Nejp
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag:  Vart ska ja börja?
Använt droger: Never
Ätit sushi: Ja :D
Retats: Japp

Antingen eller ..

Cider/Öl: Cider
Pepsi/Coca-Cola: Cola
Donken/Burger King: Max
Kärlek/sex: Båda?
Choklad/Vanilj: Vanilj
Jordgubb/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Veg
Tv/film: Film
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/nike: Nike
Kinesiskt/mexikanskt: Kinamat
Kakor/paj: Paj
Mtv/vh1: MTV
Ztv/the voice: The voice
Blind/döv: döv

Kan du ..
Gå ner i splitt: Nej
Skriva med höger och vänster: Med stiltest? Nej.
Vissla:  Yees.
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej

Vem var senaste personen ..

Du nuddade: Mamma
Du pratade med: Chrilla
Du msn: Oj, det var länge sen.
Du kramade: Phia
Du skällde på: Viktor
Du pruttade på: Hahah ingen aning, det var länge sen jag gjorde sånt.

Senaste du

Skrattade: Nyss, pruttfrågan
Grät: Länge sen
Såg en film: Igår.
Tugga tuggummi: Ett tag sen faktiskt. Håller mig till halstabletter.
Drog ett skämt: Igår tror jag.
Sjöng en sång: Räknas duschsånger?

Vad är det

Utanför ditt fönster : Tak så långt jag ser.
Lyssnar på musik:  Ja
Har du på dig: Skolkläderna.
Vad är det på din musmatta: Laptop så jag har ingen mus.

Har du nånsin..

Blivit kallad hora: Aldrig hört det iaf.
Ljugit om din ålder: Nej
Bråkat utan anledning: Jo det har jag väl.

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol: Nej, tror inte det.
Shoppat: Ja
Skejtat: Nej
Bakat: Ja flera gånger!
Solat: Ja

Ugnspannkakan

Jag vet inte om jag har gjort rätt riktigt för den smakar inte som den gjorde när jag var liten. Antingen har jag gjort fel eller så har mina smaklökar helt enkelt ändrats lite sen dess. Hmm.

Niffe

Klänningen

 Klicka och kom till en blogg som lottar ut vårens snyggaste kläning! Me lajk.

Niffe

För gamla minnens skull

Jag har inte ätit ugnspannkaka sen.. ja sen jag var riktigt liten. Så därför står det nu en ugnspannkaka i ugnen, najs.

Blev förvånad över hur enkelt det var däremot! Bara att blanda 4 ägg med 5 dl mjöl och 1 l mjölk plus lite salt och så klarrt, skjuss in i ugnen i 35 min på 225 grader. Såg ni, jag fick tillochmed hela receptet i en mening.

Återkommer med hur bra den smakade.

Niffe

Besökare

Måste bara berätta att bloggen slog besöksrekord igår, 37 unika personer hittade hit! Tidigare rekordet var visserligen 35 men det var ett tag sen nu. Får se om det håller i sig :]

Niffe

Apoteket ska sälja sexleksaker

Allmänt känt är nu att apoteket planerar att sälja sexleksaker från och med juni. Det besvisar kanske att KJPs ord "det människan behöver är mat, sömn och sex" stämmer? Apoteket är ju trots allt en hälsobutik.

Ni som är intresserade av den här affärsidén kan klicka här.

Niffe

Ny design!

Vad tycker ni om den här?

Det är bara jag som gör sånt.

Nu har jag, efter att ha ringt mamma, hittat påsen med muffinsarna. Gissa var den låg? På diskbänken i köket. Att tillägga är att jag sitter i köket. Ja, jag vet. Det är bara jag som gör sånt.

För övrigt åkte det precis förbi några luftballonger ovanför mig, rätt nära också så man såg när de sprutade upp varmluft. Skulle vilja åka luftballong nån gång... :)




Niffe

Oh noo!

Bakade chokladmuffins tidigare idag (skulle ha gjort det tillsammans med lillbror men han fastnade framför datan), men jag vet inte var de är nu! Nej det är inte den där extraplatsen i magen som alltid visar sig när det gäller efterrätt som är skyldig och jag är inte senil. Det är min mamma som har trollat bort dem. Hon skulle lägga ner dem i en påse så att de inte skulle torka men jag vet inte vart påsen är, och mamma är inte hemma.

Dagen i-landsproblem kanske?

Niffe

Ha en trevlig dag?

Något som jag stör mig på när man läser bloggar är att folk kommenterar inlägg med Ha en bra dag eller Hoppas du haft en bra dag. Nej jag stör mig inte på att de önskar bloggaren, som de troligtvis inte har en aning om vem det är, en trevlig dag, jag stör mig på att de länkar till deras egen blogg i kommentaren. De önskar bloggare efter bloggare en trevlig dag för att kunna länka till sin egna blogg, så att folk ska besöka den istället.

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker det är ett billig sätt att skaffa besökare på.. skriv något vettigt i kommentaren istället!

Niffe

Tankar kring tid

För tio år sedan: Skulle jag börja i ettan till hösten.

För fem år sedan: Började jag på Kunskapsskolan.. och lärde mig ta ansvar?

För tre år sedan: Var hästarna fortfarande det enda jag brydde mig om.

För ett år sedan: Grät jag på skolavslutningen för att jag skulle sakna skolan så mycket.. eller var jag bara extremt glad över att få sluta nian?

För tre månader sedan: Fyllde jag 17 år.

Igår: Såg jag tre filmer i streck och började sen inse att jag blivit magsjuk.

Idag: Har jag sett en film och knappt kunnat äta någonting.

Imorrn: Ska jag kanske se en film, och äta ännu mindre..?

Om ett år: Är jag förhoppningsvis inte magsjuk och har förhoppningsvis inte lika mycket att göra som jag har nu.

Och med de positiva orden sätter jag på en film till.

Niffe

Tankar kring tid bland hästarna

För tio år sedan: Sju år, antagligen var jag på väg ut på ängen på den bråkiga lilla Ior och flög av stup i kvarten (var det inte då jag bröt nyckelbenet?).

För fem år sedan: Sålde Mitch och köpte Killen, ett år av framgång i de längre klasserna.

För tre år sedan: Den här sommaren kom vi hem från Tyskland två d-ponnyer rikare. Tro mig när jag säger att det var här som Solo-projektet startade.

För ett år sedan: Började min häst-tid och jag gud så mycket beröm jag har fått! Trots det var jag på väg att sluta i höstas.

För tre månader sedan: Ville jag verkligen inte rida i laget.

Igår: Vilade Clabbe pga Dalahoppet.

Idag: Vilar min häst igen för att jag är magsjuk.

Imorrn: Ska jag försöka få min syster att träna honom.

Om ett år: Är jag med i spetsgruppen för J och YR.

and Now it's official

Jag har inte berättat om min hemsida än visst? Då är det verkligen på tiden att jag gör det! Den har funnits sen januari det här året och har hittills fått in 100 besökare. Av de 100 besökarna har 91 kommit nu i maj.. vilket betyder att under de tidigare fyra månaderna besökte 9 personer hemsidan. Starkt jobbat Niffe.. men det går iaf åt rätt håll!

Varför har jag startat en hemsida då? Ja, det märker ni när ni kommer dit så det är ingen idé att jag håller på o förklarar flera ggr. Besök http://josefinemteryd.se och så får ni gärna skriva en liten kommentar om vad ni tycker här i bloggen.

Puss & Kram
Niffe


Magsjuka

Nu är också jag smittad. Min mamma är magsjuk och hennes sambo har precis varit, och nu är alltså jag också magsjuk. Så onödigt sista viktiga veckan i skolan. Vi skulle åka och vattenträna på torsdag också men det kommer antagligen inte funka. Skulle ha följt med Elin och Jess på modevisning igår också med det funkade ju inte heller.. Helvete.

Hoppas ni mår bra iaf.
Niffe

Lil Wayne's Lollipop

Klick


She's all that

Precis sett She's all that, kan bara säga att den rekomenderas starkt!



Niffe

NP i MaB

Nu är matte B-kursen avslutad och jag fick VG! Känner mig riktigt nöjd över det eftersom jag fick g på steg 1 och aldrig ens skrev steg 2 och 3. Matte c att se fram emot nu då..

Niffe

Dalahoppet i Falun

Hemkommen till värmen.. ja nästan! Vi kom till ett regnigt Falun i torsdags och vaknade till snöstorm på fredagen, som höll i sig till lördagen. Idag tyckte vi det var rätt behagligt hela dagen där uppe tills vi satte oss i bilen och såg att det var sex grader ute.. antingen hade det alltså varit jevligt kallt de andra dagarna eller så är det fel på biltermometern.

Trots ovädret gick det bra helgen igenom, placeringar i alla klasser förutom sista. Jag gör som jag brukar..

Fredag, 130: 0 fel, näst intill perfekt runda men fick order om att ta det lugnt och inte spätta på för mycket. 15:e plats tror jag.
Lördag, 140: 0-4 fel, grunden var super men plockade in ett för mycket till ett räcke i omhoppningen. Skulle ha kommit trea men slutade tio pga det, dumt av mig.
Söndag, 140: 0-8 fel, grund super här med. Första rivningen i omhoppningen berodde på att jag inte kom riktigt rakt in i en kombination och eftersom han hoppar lite åt vänster så fick han därför med sig den bommen. Rev även sista hindret pga att jag plockade in ett för mycket även här, men bra tid var det, slutade på samma sakund som hon som vann gjorde. Om om fanns...

Hoppas ni haft en bra helg, och att ni inte har fått känna på snön igen mitt i maj.

Niffe

Things we lost in the fire

Ytterligare en film, men denna en riktigt sorglig en. Things we lost in the fire, med Halle Berry och Benicio Del Toro... jag grät efter 15 minuter. Så fruktansvärt gripande och de spelar ju så jevla bra också! Helt klart sevärd.

 

Sov gott
Niffe

Step up 2 the streets

Nu har jag precis sett klart Step up 2 the streets, o helvete va bra den var! Älskar verkligen filmer med dans i och även första Step up, men den här var nästan bäst. Fem av fem toasters.



Niffe

Från Taket

Det blev ingen omplantering.. men gissa om jag har det skönt nu! Jag sitter i solen på min kära lilla takdel utanför mitt fönster med en filt och te. O ni vet, lyssnar på lite musik och har det underbart. :] Ska börja plugga snart också vilket iförsej inte är lika underbart men med Eagle-eye Cherry och Looptroop ska nog tillochmed det funka.

XOXO
Niffe

Med Jess

Har precis kommit hem efter att ha tillbringat några timmar med Jessica Gustavsson. Vi var runt lite i my hood och fikade och schoppa lite. Jag köpte bl a en supersöt topp och en piercingstav med stålmannenmärket på, najs najs.

Jag kan också konstatera att Jess inte var speciellt bra på att hålla mig ifrån att handla.. men det gör inget, det blev fina och små grejer.

Ja, det var väl inte så mycket mer att säga om det egentligen. Ska börja plugga nu efter att jag har planterat om mina blommor, kommer väl upp en bild när det är klart.

Till then, peace.

Niffe


Tävlingsplanering

Nu har vi planerat in några tävlingar till på säsongen, och såhär ser det ut.

v. 20 - Falun, riktigt najs tävling
v. 22 - Norrköping Int. Horse show, längtar.
v. 23 - Strömsholm? Osäkert om vi åker dit.. beror på om vi är kvalade och det blir kanske för mycket för lilla Clabs men jag ska snacka med Pontus om det.
v. 24 - Stälje, derby. Åker dit om det inte blir Strömsholm.
v. 26 - Sunne, har aldrig varit där tidigare men har hört att det är himla fint där iaf.
v. 31 - Hammarö, aldrig vart där heller men ska tydligen också vara trevligt, men rätt stort.
v. 35 - Vellinge, SM. Längtar som fan.
Osäkert om det blir något häremellan, ev. Ljungby.
v. 40 - Enköping, SM.

Jag jobbar vecka 28, 29, 30, 33 och 34 (fem dagar per vecka) också så det kommer bli en sommar med hästarna. Dessutom kommer jag hjälpa till på sommarkurserna vecka 24 och 25 så det blir inte mycket över till annat.. men något ska vi nog få in :)

Niffe

Helgen tävlingar

Högbotävlingarna var i helgen och jag var där (tro det eller ej..). Det gick väl sådär, inga placeringar men det känns som vi är på väg till riktig toppform nu alltså! Skriver klass för klass här under, det blir lättast så.

Fredag, 130: 0 fel, bra runda och bra start på helgen.
Lördag, 135: 8 fel, första rivningen låg han lite för mycket i handen och andra tog jag in sju på en linje där det var sex.. onödigt.
Söndag, 140: 12 fel (?), helt super runda (skulle nog ha fått en bra placering på den) fram till åttan där jag tog in ett för mycket och han hoppade så jevla mycket att jag höll på att flyga av (precis som jag gjorde på träningen för att par veckor sen nu). Sadelkåpan vek sig så jag fick inte tag på stigbygeln heller men red in i kombinationen iaf, och då rev han både a och b för att jag inte kunde gå med tillräckligt. Himla synd, men det känns bra till Falun som är i helgen.

Så såg min helg ut..

Niffe


Torsdag

Ja, det blev ingen roligare rubrik än så.. men det blir nog en rätt najs torsdag. Detta händer;

  • Nationellt prov i matte b (inte för att jag ser fram emot det speciellt mkt iförsej men bättre matte än typ engelska).
  • Gå till globen och handla lite saker till helgen samt byta Emelis present. Köpa Amandas skiva till pappa också ^^
  • Återträff på gamla skolan (ser fan fram emot det riktigt mycket!).
  • Köpa tågbiljett till Sandviken (jag ska nämligen åka tåg till tävlingen bara för att vi hade nationella och de andra var tvungna att åka imorse).

Ja, det var dagens aktiviteter. Orkade inte skriva en hel text om det så det fick bli som det blev.. ska dra till Globen nu och shoppsa lite :)

Niffe


Ny design!

Nu har bloggen fått en ny design äntligen! Har varit trött på den gamla ett tag nu men har inte haft något direkt idé om hur jag skulle kunna göra om den.. men nu är det gjort iaf. Vad tycker ni?

Niffe

Emeliorna

Rätt skön tisdag idag. Hade matte hela dagen först i skolan, åkte ut och tränade Clabbe och åkte sen med syster och hennes vän Emelie hem med en sväng förbi Ikea (om det nu går att "svänga förbi" Ikea..).

Och som alltid går det inte att vara med duon Emeli och Emelie länge i en bil utan att man gråter av skratt! Det var STORA MALAR i bilen, pubeshår i maten och jag vette fan.. Jag vet inte om det var tanken på att vi satt tre pers, tre hundar plus en massa saker från Ikea i en rätt liten tvådörrars bil eller om det var syrebristen som gjorde att vi skrattade så mycket. Kul var det iaf.

Men jag kom hem sent och det var för mörkt för att gå ut att springa så det var lite synd.. kommer inte hinna det varken imorgon eller på torsdag heller fan. Får kanske bli i helgen på tävlingen?

Niffe

Jag är ju för rolig.

Ta lite glass och hallon, smält det lite i micron och vispa det sen med en vanlig elvisp. Häll i ett glas och lägg i is om du vill och resultatet blir följande:

image33

Fast lättast är det att använda en smootiemaskin.. om man har det. :]

Niffe

Mina blommor :)

Nu har blommorna överträffat sig själva! Höhö. Dom har växt fett mkt faktiskt :)
 


Niffe

GRATTIS JESS!

Grattis till GULDET Jess Duktiga! Du är värd det tjejen <3


.. och detta var valborg.

Valborg blev inget valborg trots allt. Jag tog mitt förnuft till fånga och var med på träningen istället och tjänade lite cash nu idag också. Tråkigt såklart, var flera som hörde av sig och undrade vad jag skulle göra (love åt er <3) och så, men vafan, det kommer fler valborgar. Och det kommer fler kvällar.

Mot oddsen hade jag ganska kul ändå faktiskt, jag och Frida hade kul. Vi möttes upp i medis och skulle köpa lite mat på donken åt en kompis till henne som jobbade där i närheten, och jag svär, jag har aldrig haft så kul på donken (bortsett från den gången med Jess och Phia kanske.. ^^)! Det var en ny kille, med handledare, i kassan som skulle ta emot våran beställning, som var så seeg! Och inte bara seg, handledarn visade honom hur man packade ner sakerna i påsen, hur man öppnade påsen och hur man tryckte ner läsken i hållaren. Har aldrig varit med om något liknande, och tro mig, vi försökte hålla minen båda två först men till slut gick det inte.. vi skrattade så vi grät! Han tog det rätt bra som tur var.

Efter det lilla besöket stannade vi till på en sushibar och jag köpte middag, sen vidare till den där tattostudion som tydligen skulle tatuera pers under 18 år. Det visade sig dessvärre att de inte gjorde det.. bara att fortsätta leta.

Sen fick jag, av Pontus (tränarn), uppgiften att medicinera en av hans hästar... och tro mig, det var inte en trevlig uppgift. Pollen har nämligen en bakterie i ögat som har börjat äta ur ögat. Nej jag hade inte behövt skriva det, men då förstår ni vad jag hade ansvar för. Och vet ni vad min uppgift i det där var? Jo att spruta in fyra olika medel i det där ögat! Som tur var inte direkt i ögat, men det var nog med att spruta in det i en slang, för den var insatt i ögat. Till råga på allt skulle jag göra det kl. 22, 24 och 06.. härliga tider!

Slut snackat om det, jag ryser fan när jag börjar tänka på hur det ser ut. Men ja, så såg min valborg ut iaf. Hoppas ni hade det trevligt.

XOXO (Gud vad jag längtar efter nästa Gossip Girl!)

Niffe

RSS 2.0