Jess <3

image29

VALBORG blir av.

Jag trodde att en garanterat händelserik kväll skulle försvinna för mig, det verkade för fan som om valborg inte skulle bli av för min del! Men det löser sig, det gör det alltid. I det här fallet var det så att jag hade träning till typ halv tio, och så skulle jag jobba från sju på morgonen på torsdag.. i Södertälje. Men som sagt, det lööser sig! Jag har slingrat mig ur träningen, och behöver inte vara i stälje fören elva, halv tolv. Najs.

Så vad gör vi på valborg folk?

Niffe

KG och Phiiiiia

Jag har upptäckt att skolan har en blogg.. och den är riktigt dålig också! Inte för att vara sån, men om det är en skolblogg kan den väl vara lite mer strukturerad? Som att sätta femton frågetecken och sjutton utropstecken, skriva långa meningar med versaler.. ja det är väl inte det mest seriösa kanske. Här är den; kglife.blogg.se

Och så till Phia, för att du ville att jag skulle skriva om dig.


image26

Puss gumman!

Niffe

Helgen v. 17

Helgen är inte slut än, men söndagar är söndagar.. och söndagar är dagar då man tar det lugnt och börja ställa in sig på skolan och det igen. Eller är det bara jag som är tråkig och inte tar vara på den lediga tiden?

Anyway, helgen har varit bra. Träffade Elin och Jenny i fredags (har saknat er!!) och vi åkte till Finntorp. Jenny kände en som va där bara så jag och Elin improviserade lite.. men det gick bra. Det  var kul. Tror inte ja har skrattat så mycket som vi gjorde där några ggr.. inne på toan o så den där reklamen, ni vet. Aa ne, underbart.

Sen kom Anton och Jocke. Oväntat aight? De kom och liksom mötte upp mig där borta och vi började åka in mot slussen. Riktigt snällt av er pojkar ;) Men sen insåg jag att jag skulle ha sovit hos Elin (som stannade med Jenny i Finntorp) och jag ville liksom inte åka hem just då som jag var.. så jag frågade (pinsam som jag kan va) om jag kunde sova hos nån av dem istället. Antons farsa skulle tydligen bli arg om jag åkte till honom så det blev hos Jocke istället. No details in this blogg. Höhö.

Ehm aa.. sen basta jag lite igår och umgicks med Frida, tog det lugnt. Tränade Clabbe också såklart, men det behöver jag knappt säga kanske.. det hör liksom till dagsordningen.

Ska vara duktig och gå ut och springa nu, men vi ses i skolan barn.

Niffe


Blommorna

  
På två veckor har mina små blommor växt så här mycket!
Jag känner mig nästan lite stolt :] höh

Niffe

Detta veckoend

Det har inte hänt så mycket den här helgen, tävlingade lördag och söndag så jag hann inte med så mycket annat...

Jag tycker att det är skönt att helgen är slut faktiskt, lagtävlingar är fan det värsta som finns att tävla. Det är inte bara ens egen insats som räknas utan allas, och vid inviduella tävlingar kan man ha ner en bom men vara nöjd med rundan.. det kan man inte vid laghoppningar. Eller jo visst kan man, men river man har man liksom satt press på de andra ryttarna och kräver på något sätt att de ska göra bra ifrån sig trots att man inte själv gjort det.

Ne nu får jag sluta med poesin, resultaten är ju de som räknas. Det är ingen som kommer ihåg tvåan för att den gjorde bra ifrån sig, man kommer ihåg ettan för att den vann. Gash nu är jag där igen.. back to the results! Vi blev femma i lördags och fyra idag och precis som första omgången hade vi fan nästan ren otur. Jag såg andra ritter som såg lite halvt farliga ut men som var felfria, och så går vi och gör riktigt fina ritter men ändå ska ha ett ner vardera eller så. Dåligt i år helt enkelt... Men vi åkte iaf inte ur serien.

Och nej, jag har inte gjort så mycket annat den här helgen. Hyrde två filmer med Frida igår, Snygg, sexig och singel och Jakten på lycka. Såg första men somnade under andra, men den verkade bra... och den första var väl helt okej.

Hade himla gärna åkt till Maggan och umgåtts lite men vafan, är det tävling så är det... dumt att riskera för hela laget kanske.

Vad har ni haft för er denna bra väder-helg?

Niffe

Foto

Sitter i skolan nu med Phia och Mille. Jag tog med min kamera så att Mille ska kunna göra klart sitt grattiskort som ska vara färdigt i em.. men det visade sig att han inte världens mest tekniska när det gäller att fota så jag fick visa typ att man kunde zooma genom att snurra på objectivet och lite sånt ^^ Bra jobbat Mille höhö

Appropå foto, jag har lagt upp nåra bilder jag har tagit på www.freewebs.com/jemterydphoto, gå in o kolla där o ni vill :)

image22
En liten ihopklippt bild :]

Niffe

I tid men ändå försenad

Jag har missat nationella provet i engelska. Jag kom i tid, men jag har missat det.

Okej så här är det, jag kom till skolan kvart i tio och upptäcker att alla (alla som ska skriva provet) är borta. Det visar sig att de sitter och skriver provet, som började 9.10 och skulle sluta 10.30. Frågan är bara, varför har ingen sagt det?! Jag och Phia smsade med varandra imorse och kollade lite med varandra om när det skulle börja och vi kom fram till att det måste vara på lektionstid eftersom de inte hade sagt något annat!

Det är inte bara jag och Phia heller, ingen i a visste att det skulle vara då.. alla trodde att det skulle vara på lektionstid eftersom de inte hade sagt något annat. Jag ska gå ner och snacka med lärarn när provet slutar och kolla med honom om varför handledarna till b och c hade mailat ut tiden, men varför inte vår handledare visste något och framför allt - varför har inte engelskaläraren själv mailat ut det?

Hoppas bara på att jag får skriva det på ws eller nåt sånt istället...

Niffe

Vuxen eller fjortis?

Hittade en länk till en sida där man kollar vuxenpoäng, och kom efter att ha gjort det lilla testet in på en sida där man kan kolla fjortispoäng..

Och nu är det officiellt att jag är 19,4% fjortis och lika vuxen som en 23,9-åring. Hur det sen hänger ihop får ni fundera på själva.

Gå in på vuxenpoäng.com och fjortispoäng.se och skriv in era resultat bland kommentarerna :)

Niffe


Måndag igen

Lite dålig uppdatering ett par dagar, men nu är jag här igen. Faktum är att jag har koncentrerat mig helt på pluggandet, skippat att gå in på bloggen och bara gått in på facebook några gånger. Vet inte om jag är stolt över mig själv för det däremot, jag skulle ha börjat med det för länge sen.

Anyway. Skulle ha träffat Jenny och Jess kanske i lördags, men det blev inget av det. Tråkigt, men det får bli en annan gång. Nästa helg kanske (v. 17)? Jess träffar jag ju i skolan men vi kan ju dra ihop nåra st nån helg också : )

Sitter i skolan just nu och ska gå o äta snart tror jag, idrottsseminarium i eftermiddag sen och så lämna in uppgiften om Sveriges energisystem i framtiden. Kanske springa lite när jag kommer hem.. snart kommer mina blommor börja växa också, det skulle ta 7-14 dagar stod det på paketet.

Vad har ni för er denna måndag? :P

Niffe

Kläder, skor, smycken och frön

En dag ute i Stockholmsvimlet är aldrig fel. Kom hem med nya byxor, shorts, smycken, skor och.. frön. Ja, ni läste rätt, jag har köpt frön. I mitt fönster kommer det finnas fina små blommor i juni, juli och agusti, gulligt.

Kläderna och skorna får ni se live, men här kommer fröna och smyckena :)





image21

Blev lite stolt över sista bilden, har klistrat ihop den själv :] haha

Niffe

Lite skönisch musik

Bra musik va de här (högerklicka + Spara mål som, efter att ni har öppnat länken).

http://www.speedyshare.com/345417467.html - Beenie Man - King of the dancehall

http://www.speedyshare.com/579708168.html - Beenie Man ft. Mya - If I could be your girl

http://www.speedyshare.com/523278147.html - MBrother - Trebles, trebles

http://www.speedyshare.com/541195225.html - Wynter Gordon - Surveillance

http://www.speedyshare.com/462932387.html - Brittan ft. Fabolous - Break the ice remix


En dålig dag

Dagen började inge bra. Mitt i natten började jag må dåligt (utan att gå in på detaljer) och struntade i att gå till skolan. Gick upp vid halv två ungefär och efter lite sydafrikanskt knark började jag städa (!!) huset vid två. Märk väl att det var sydafrikanske grejer jag tog.. det var väl det som fick mig att komma på en så dålig idé som att städa.

Efter ett litet tag var jag trött på att städa, men jag kan ju inte lämna halva huset ostädat så jag var tvungen att fortsätta.. nu är jag klar iaf och har gjort lite te.

Förutom allt det där så blir det ingen uteträning idag. Första tävlingen ute blir med laget om två veckor och det skulle vara skönt att få träna lite ute innan det, men den JEVLA SNÖN förstör mina förberedelser! Tror ni man kan skylla på snön om det inte går bra? Just kidding.. klart det ska gå bra. Något att se fram emot med inneträningen däremot är att jag kommer få hoppa lite mer idag (har inte fått det nu på några gånger pga att det har vart tävlingar för tätt..).

Såg ep 13 av Gossip Girl förut, alltid lika bra såklart, men sen hittade jag en bild av Vanessa och Nate pussandes inne på facebook (gruppen Gossip Girl)! Även om saker och ting har blivit som de blivit mellan Nate och Blair så trodde jag aldrig att Nate och.. Vanessa skulle få ihop det. Hm.. längtar till nästa avsnitt kommer.

Hittade inte laddaren till kameran förresten Phia, men du får låna min bättre istället.. Maggan sa nog det, men jag kommer imorgon och jag tar med mig den då.

Niffe

Mästare på Kunskapsgymnasiet

Nu sitter jag själv i skolan igen, suck. Men den här gången är det mitt fel (det var det förra gången också iförsej eftersom alla satt där uppe), jag hoppade över provet, och osmart som jag är kommer jag kvart över nio. Provet började tio över och det tar ju ett tag att skriva det, så varför i helvete kommer jag till skolan kvart över?! Det blonda håret börjar påverka min hjärna lite verkar det som.

Men jag tänkte vara lite duktig och skriva den argumenterande texten. Som för övrigt skulle vara inne för ett tag sen, men ni vet.. Klose. Tror jag tar ett lätt ämne och skriver om rökning. Är det nån rökare som läser det här nu får den gärna skriva något/några argument för i kommentarerna, för jag kommer verkligen inte på något som är bra med att röka. Jag tycker förresten inte att såna som röker är sämre än andra eller något sånt, men det är onödigt helt enkelt.

Annars då.. jo jag har blivit skitsnabb på att skriva kunskapsgymnasiet :P Av någon anledning valde jag att ta skolmailen som inloggningsmail till bloggen och jag loggar in så ofta att jag har blivit riktigt snabb nu asså.

Juste! Jag lovade att rapportera om hur det skulle bli med tävlingen i Helsingborg (den sista tävlingen att samla poäng till Scandinavium), och det blir inget. Det är långt att åka och det räcker med att man river en bom så är man borta. Dessutom går laget helgen efter. Så nej, inget Scandinavium i år, men det finns andra stora tävlingar.. Norrköping till exempel. Längtar!

Ha det allra bäst sweeties

Niffe

En vanlig måndag

En vanlig måndag för första gången på några (?) veckor idag. Ska inte ut till stälje och jag och Phia tänkte gå och kolla lite på presenter till våra pappor efter idrotten (klarade förresten fem min i plankan, sju dips och ehm.. två chins?) men det blev inte så, vi var trötta båda två. Det där med att handla presenter till våra pappor hör väl kanske inte till de vanliga måndagsaktiviteterna, jag syftade mer på att jag inte skulle ut till stälje.

Hur som helst, är det någon som har förslag på vad jag kan köpa till min kära far? Ska köpa till mamma och syrran också så kom gärna med förslag om vad jag kan köpa till dem med, men det känns som om det kommer bli lite lättare till dem. Har däremot inte tänkt på något speciellt än så det är bara att förslaga på.

Det är matteprov imorgon men jag vet inte om jag ska gå. Känns lite onödigt att skriva det om jag ändå inte kommer klara det.. bättre att vara sjuk eller försova sig då så att det inte blir lite självklart att man inte kan sakerna. Eller vad tycker ni?

Ska ner och köpa lite frön nu.. jag ska odla blommor i mitt fönster :]

Niffe


"Det är lite så vi pippar här på kuknästornet"

Nu sitter jag här igen, varje söndag är likadan. Jag är trött som fan, men kan inte sova. Har förresten tjänat lite money idag och får dem imorgon, najs. Men tillbaka till ämnet.. nån som har tips? Det är idrott imorn och allt, då måste jag ju vara utvilad så jag kan prestera på top! .. höh vem försöker jag lura. Som om jag ändå skulle ta idrotten seriöst =P

Ska kanske försöka mig på en sängfösare i form av Robert Gustavsson? Men man blir väl kanske inte tröttare av att skratta.. Skitsamma, det där klippet är så jevla bra så jag måste kolla på det nu när jag ändå tänker på det (även om man ibland kan tro det  så är det inte lika bra i tanken som IRL). Oj det där blev lite perverst.. men jag tror ni förstår vad jag menar (undantag från Maggan).

Ni som inte har sett Kuknästornet klickar här; http://youtube.com/watch?v=noGa5qiw-QQ

Och ni andra.. ja ni kan väl se det igen :]

Niffe


De resault

Med mobilen o allt... men här kommer resultatet iaf :]

image17

En dag hos frisören

Till att börja med, Phia jag vaknade aldrig av väckarklockan och inte heller av smset. Som tur var (det är nog enda gången jag säger det här) så ringde Emeli på hemtelefonen så därför kommer jag inte försent till frisörn nu.

Frisörn ja. Jag ska vara där om tio minuter, och sen tillbringa ungefär tre timmar med att sitta i en stol och låta mitt hår bli omhändertaget. Eller nåt :P Vill inte avslöja, för de som inte redan vet, vad det är jag ska göra än men antingen kommer det upp en bild här eller så får ni se när vi träffas nästa gång :] Bild verkar bäst eftersom jag kanske inte ser en del på några dagar... inte för att det är någon brådska men det ska bli himla skönt att göra det. Tihi blir ni nyfikna nu?

Måste iaf gå nu men vi ses folks!

Niffe

KAN NÅGON KOMMA TILL SKOLAN?

Åh va rolig jag var på april :] ska hämta Viktor idag nånstans så jag hinner inte åka ut till seeback.. stälje. Så vad ska jag göra från att jag slutar till klockan sex? Meeta someone kanske? Kanske kanske.. He will höra av sig när he wakes up. För övrigt mår jag bra.

Asså seriöst, jag blir galen av att sitta själv i skolan! Förutom att man ser mobbad ut så är det fett tråkigt.. så ledsen om texten blir lite osammanhängande men det beror på att jag är en tönt och ingen vill vara med mig :)

Appropå ingenting, det är 16 juniorer som får rida i Scandinavium (Göteborg Horse Show) och jag ligger på delad 12:e plats! Jag räknade på det igår. Det värsta är bara att det är en tävling kvar som man kan samla poäng i, men det är inte tänkt att jag ska hoppa den.. ska prata med Pontus och höra lite däremot så kanske vi åker dit iaf men det är veckan innan laget så jag vet inte.. återkommer om det när jag vet. Om det är nån som är intresserad liksom x)

Ska gå upp till mitt nörd.. JUSTE! Jag sa någonting om att jag var sjuk eller dum i huvudet igår i närheten av Jess och hon hade värsta chansen att säga typ "det har du varit länge" eller nåt liknande, men hon sa "Nej det är du inte". Aj, jag tror jag fick nåt i ögat.
   Kom bara att tänka på det..

Nu ska jag gå upp till nördplanet och se om jag hittar några töntar. Börjar känna mig lite (?!) schizo.

Hadee

Niffe

April april

Det blir ingen flytt neråt.. de va ju första april igår tihi!

:P

Tävlingsplanering

Nu har vi gjort en tävlingsplanering fram till v. 22. Det har blivit mycket hästsnack i bloggen nu senaste, men jag skriver upp det här iaf :]

v. 16 - Hamre, andra och tredje omgången med laget
v. 19 - Högbo
v. 20 - Falun
v. 22 - Norrköping International Horse Show

Förutom Hamre är det himla bra tävlingar, fina banor och trevliga ställen. Har aldrig tävlat ute i Hamre faktiskt men jag blir så nervös inför lagtävlingar så det är därför jag inte ser fram emot den. Första ute den här säsongen är det också fan. Men men, man får göra det bästa av situationen..

Niffe


Flytt neråt?

Vi har pratat lite i familjen (pappas sida) om att flytta neråt i landet. Det är där nere som allt händer i "hästsverige" - medan det är tävlingar varannan helg här uppe i sthlm så är det flera samma helg nere i skåne. Så ja, vi har pratat lite om att flytta neråt. Kanske inte till skåne just, men nära. Antagligen efter gymnasiet, men det beror också på hur bra det går nu i vår.

Men oroa er inte folks, saker och ting är långt ifrån klara och det är bara något som diskuteras just nu.

Niffe


RSS 2.0