Kungsbacka

Hemma från Kungsbacka nu, och det har väl gått sådär. Dag två var det bäst resultat, trea kom vi av runt 100 starter. Rätt bra faktiskt eftersom det var elit. Dag ett och tre finns inte så mycket att säga om.

Och förutom att det var äckligt kallt (fucking minusgrader!) så var det skoj att få komma ut på meeting igen. Får se om nästa blir nu i helgen direkt däremot, hästen har lite ont i ryggen. Ska till veterinären imorgon så får vi se vad han säger.

Orkar inte skriva värsta romanen om allt som hände men för er vetgiriga (haha) så blir det väl en mer detaljerad berättelse :]

Niffe

Jess <3

image16

Uppdraget klart

Nu är jag äntligen klar med uppdraget för tema 3. Har skrivit om Israel-Palestina-konflikten. Är det någon som har funderat på att skriva om den? Gör inte det. Om fem minuter ska jag skriva ett prov på det också, det för att vi elever inte ska kunna fuska.

Men önska mig lycka till, lite inside-information om provet säger att vi ska skriva om ytterligare en konflikt och att vi ska skriva om den första utifrån ABC-modellen (attityd, beteende och... sakfråga?). Är G för högt mål tror ni?

Niffe


Bloggen är som ett svart hål.

En ganska trevlig måndag det här faktiskt. Om man bortser från vädret. Började dock med att försova mig, men det var ändå ingen lektion i tema (var det ws istället kanske?) märkte jag. Helt okej lunch, aschill idrott på em, sen ut till stälje, åka tillbaka.. hämta ut kläder från posten, gå förbi frisörn, laga mat åt mig och Vicke.. och sen bara ta det lugnt. Skulle ha pluggat men orkade inte så jag fixade designen lite på bloggen istället, vad tycker ni?

La över några låtar på mobben också. Så skönt med större minneskort! Fattar inte hur jag kunder klara mig på 128 mb, eller vad det var, förut. Kommer få comviq snart också kan jag väl passa på att säga.. men säger till när det är klart.

Ehm.. ja. Så var min dag. Börjar känna mig lite som ett av de där riktiga offrena som skriver bara för skrivandets skull, som skriver helt onödiga saker, som skriver om vad de har gjort varje dag. Bloggar är nästan som svarta hål, de suger åt sig saker (läsare) men man vet inte riktigt vad som finns där bakom. Även om man inte är speciellt intresserad av att läsa om andras dagar hit och dit så göra man det. Även om sakerna inte åker in självmant så gör de det.
   Det är nog bäst om jag slutar skriva. Jag själv börjar bli förvirrad av det jag skriver, så jag tycker nästan lite synd om er andra som läser.

 

Ser ni likheten? x)

Niffe

Helgen

Min helg började med en bussresa, och med tanke på att jag hatar att åka buss och att den dessutom var full så var det helt okej. Träffade Elin, Jenny och Sebbe för första gången på länge, och så Phia som jag inte träffat på.. några timmar. Helt okej kväll.. detaljer tas som aldrig inte här (eller.. alltid inte här? ..hm). Aina kom förresten, men de var nog rätt snälla verkade det som.

Min snälla pappa kom och hämtade mig halv två (då också Jocke och Fille fick för sig att de skulle följa med mig till stälje..?), sen upp halv sju på lördagen för att åka och hoppa första omgången hemma. Gick inge bra så det finns inte så mycket mer att säga om det. Tur att det är två omgångar kvar.

Så mycket mer hände inte, kollade på melodifestivalen såklart och det var väl rätt okej att Perrelli vann. Jag håller fortfarande fast vid att Amy Diamond skulle ha passat i finalen, men tydligen var jag en av få eftersom varken juryn eller folket gav henne spec mkt poäng.. men jag menar, 15 år och en bra melodifestivalen-låt? Well, better luck next time.

Och så till er.. Phia, börja skriv i bloggen igen! Jessica, krya på dig gumman, syns imorrn :) Elin, Amanda, Jenny och ni underbara.. måste ses snart och genomföra fikan. Mycket att snacka om.

Niffe

    


55:e avsnittet

Av alla avsnitt jag sett av Andra Avenyn har jag nog precis sett det bästa, det 55:e. Ska inte säga vad som händer ifall det är någon som tänkt se det.. men de som ska se det har nåt att se fram emot.

Måste bara säga lite, Roxanna har en del egna idéer om vad hennes mamma ska äta och göra för att bli bra.. och Tony planerar för stort. Ehm.. ne det är nog bäst om jag inte säger något mer.

Niffe


Är det jag eller eniro?

Hade tänkt gå runt till några olika tatueringsstudios och kolla lite, snacka med dem och så. Gick in på eniro och tog fram tre studios som låg i närheten och började gå..

Första studion hittade jag inte ens, på G. Brog. 27 skulle den ligga, men där fanns inget.. bara lukten av en lite halvunken kinarestaurang. Och ja visst, det kan väl hända att de precis har flyttat. Jag forsatte.

Gatan där den andra studion skulle vara hittade jag inte ens. Jag hade kollat kartan på eniro, men den fanns bara inte där! Jag irra runt som fan och letade.. och när en tjej som hade stått utanför en butik och rökt nästan såg ut att vara irriterad på mig för att jag gått förbi henne så många gånger, gick jag hem. Sket i det tredje stället, visste knappt åt vilket håll det låg längre.

Så nu undrar jag.. är det jag inte har något lokalsinne över huvudtaget, eller är det eniro som driver? :P

Niffe


Gossip Girl

Jag brukar inte följa TV-serier. Historien tar aldrig slut, men ändå måste man se varje avsnitt för att hänga med i handlingen. Onödigt helt enkelt. Iförsej har jag sett 53 avsnitt av andra avenyn, följt Prison Break troget.. och ja, laddat ner ett dussin avsnitt av andra serier som The 4400 och Desperate Housewives. Men ni vet, det är inte mer än så (?).

Nu har en ny serie kommit, Gossip Girl. Helvete va bra den är! Fast från första avsnittet. Men jag är inte serieberoende, eller hur?

Niffe


Bilder från Sydafrika

Lite bilder från Sydafrika här :)
 
      

Back from SA

Hemkommen från Sydafrika och sitter nu i skolan. Back to reality. Det var helt jevla underbart i Afrika, verkligen. Vi såg allt möjligt (pingviner bl a :S), det var varmt som fan, och det skönaste; inga kåta turkar. 12 dagar i heaven .. typ. Bilder kommer upp så snart jag hittat en sladd att ta över bilderna med.

Men som sagt, nu är jag tillbaka i skolan och vilken jevla ångest! Tro mig, jag har saknat folket som fAn, men det är en del som ska göras och skickas in... och biologiprov på måndag är det också. Härligt.

Trots det, fy fan vad skönt och träffa alla igen. 12 dagar 24 timmar om dygnet tillsammans med familjen är lite för mycket så jag kan ju säga att jag saknat er <3 Men nu är jag hemma iaf, så nu får vi börja planerat lite för födelsedagarna, Jess o A : ]

Niffe

RSS 2.0