NY BLOGG!

Besök accordingtoniffe.blogg.se!

Kommer fixa den mer snaaaart :)

Niffe

50 kostsamma meter

Jag gick 50 meter idag, fram och tillbaka. Det kostade mig 650 kr. Höh, jag har fått lite lön och shoppat igen.

Kom inte så långt innan jag bestämde mig för att det fick vara bra för idag. Jag gick till Weekday och när jag kom ut därifrån bestämde jag mig för att gå hem, för annars vet jag att jag skulle köpa något mer. Och jag ska ju inte köpa upp allt.

Riktigt nöjd är jag iaf med köpen! Det blev ett par skitsnygga jeans och en byxdress. Hade gärna lagt in bilder men de med mobilen blir verkligen inge bra...

Blir live nån dag istället för er babes.

Niffe

Scheman

Phias ickeliv baserade liv har smittat av sig på mig. Jag har varit inne på intranätet och kollat hur mitt schema ser ut till hösten. Positiv överraskning däremot, kommer gå hela måndagen men sen bara antingen förmiddag eller eftermiddag. Tid för både jobb och hästar därför.. och plugg.

Niffe

Ny personal på Max Kungsträdgården

Det har kommit ny personal till Max vid Kungsan.. i form av Josefin Emteryd. Yes, jag har fått jobb på Max vid Kungsan! Om det nu var någon som missade det..

Var på intervju idag (som visade sig vara gruppintervju när jag kom dit) och fick jobbet direkt. Känner mig riktigt stolt över mig själv faktiskt. Vet inte riktigt när jag börjar bara, skulle ringa den biträdande restaurangchefen imorgon och berätta vilka dagar jag jobbar i stallet och så.

Träffade för övrigt Phia och Maggan (samt stötte på Patrik och TT) en stund också, trevligt trevligt :)

Niffe

RSS 2.0